fbpx
Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Nyt tegltag (tegltagsten)

Klassisk langtidsholdbart tag med 30-50 års produktgaranti.

Tømrerfirmaet A-Z forhandler tegltagsten fra anerkendte producenter: Monier, Creaton og Meyer-Holsen. Der er tale om et omfattende produktsortiment af tagteglsten så der er en perfekt løsning til alle typer af ejendomme. Læs om og få inspiration om tegltage her på siden.

Tegltaget er den rigtige løsning, når du ønsker et klassisk tag som passer til arkitekturen i klassiske danske hustyper. Et tegltag holder sig flot og tæt i mange år.

Tegltag med dansk tømrerhåndværk og udførelsesgaranti

Hos Tømrerfirmaet A-Z har vi mange års erfaring med lægning af nye tegltage. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder og yder uforpligtende rådgivning, hvor vi kommer hjem til dig, så vi sammen finder den rigtige tagløsning til dit hus.
Tømrerfirmaet A-Z er certificeret og medlem af branchens anerkendte organisationer.

Forskellige modeller af tegltagsten

Monier Achat

Kombi falstagsten

Monier Hollander

Falstagsten med s-profil

Monier Nova

Avanceret falstagsten

Monier KDN

Eksklusiv falstagsten

Monier Nortegl

Nordisk falstagsten

Monier Dantegl

Klassisk dansk tegltagsten

Creaton Sinfonie

Vingefalstagsten

melodie-tegltagsten_skifersort_engoberet_miljoe

Creaton Melodie

Vingefalstagsten

melodie-tegltagsten_skifersort_engoberet_miljoe

Creaton Futura

Romer falstagsten

Meyer-Holsen HF14/Vario

Vingefalstagsten

Meyer-Holsen Ravensberger

Letvægtstagsten

Et tegltag understreger kvaliteten i husets arkitektur.

Et nyt tegltag skal passe til boligens udseende og arkitektur

Det er vigtigt at dit nye tag får den form, farve og overflade, som passer til dit hus.

Teglsten er naturfarvede, og det giver en stor frihed, når der skal vælges farve til det nye tegltag. Med naturens farver i spil og mulighed for også at vælge form og struktur, har du mulighed for at vælge præcis det tegltag, som du kan glæde dig over i mange år og som også sikrer husets værdi er bedst mulig når huset engang skal sælges.

Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

Nyt tegltag til det danske klima

I forhold til andre tagmaterialer holder tegltage værdien langt længere ift. det danske klima, hvor de kan holde til både regn, blæst, sne og frost. Det er også grunden til at der findes så mange både gamle og helt nylagte tegltage i Danmark og et tegltag kan ofte tilføre huset en højere salgsværdi.

az tilbud

Er taget ved at være træt?

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på nyt tag

Kan din tagkonstruktion bære et tegltag?

Vil tilbyder uforpligtende rådgivningsbesøg hvor vi undersøger om tagkonstruktionen kan bære et tungt tegltag. Vurderer vi, at din tagkonstruktion ikke umiddelbart kan bære et tegltag, tilbyder vi gerne at forstærke konstruktionen, inden vi lægger taget.

Tagteglsten i den bedste kvalitet

En meget høj brændetemperatur sikrer teglene deres meget stærke holdbarhed, og gør at stenene bevarer det flotte udseende i rigtigt mange år.

Hos Tømrerfirmaet A-Z anvender vi de bedste teglesten på markedet fra førende producenter når vi skal lægge nyt tegltag. Teglstenene er produceret af skifer ler, som giver en optimal modstandsdygtighed overfor fugtoptagelse. Det giver længere holdbarhed og sikrer, at det nye tag holder sig pænt i mange år frem.

Referencer på tegltage

Lad os høre hvilket tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tegltagene tager sig ud i virkeligheden. 

Monier Achat tagteglsten

Achat er en falstagsten, der kombinerer en traditionel nordisk profil med falstagstenens moderne, tekniske egenskaber. Achats markante bølgeprofil og de rolige linier giver en spændende skyggevirkning, hvorved huset opnår et autentisk nordisk udtryk. Achat er en skøn kombination af klassiske former, perfekte råmaterialer og høje tekniske standarder. I 2012 blev Achat tildelt den prestigefyldte designudmærkelse Red Dot Design Award.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Achat tagteglsten.

Eksempler på Monier Hollander tagteglsten.

Monier Hollander tagteglsten

Den hollandske klassiker relanceres nu i en ny og forbedret udgave. Hollander V er mere præcis at lægge, den har en tættere fals og størrevariabel lægteafstand. Yderligere har de sorte tagsten fået en ny, mørk krop,som giver en flottere finish og mindre synlige skærekanter. Hollander V leveres endvidere med såvel dobbeltvinget højre som dobbeltvinget venstre tagsten, hvorved der opnås god gavlsymmetri.

Kilde: Monier.dk

Monier Nova tagteglsten

Nova er en enkeltbølget falstagsten, der har alle vores nyeste innovationer indbygget. Resultatet er en teknisk avanceret tagsten, der er meget nem at lægge, som holder til det skandinaviske klima og bare bliver smukkere med årene.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Nova tagteglsten.

Eksempler på Monier KDN tagteglsten.

Monier KDN tagteglsten

På et eksklusivt hus ligger der naturligvis KDN, en glaseret falstagsten, der udstråler klassisk luksus. Det er også et sikkert valg, for tagstenen, der har en meget lang levetid, er blevet produceret i mere end 100 år. Tagstenen, der er lidt mindre end tilsvarende tagsten, har en let bølget profil og findes i et væld af farver.

Kilde: Monier.dk

Monier Nortegl tagteglsten

En falstagsten, der er kendetegnet ved den klassiske, dybe nordiske profil. Nem at lægge, sikker og økonomisk. Nortegl er lidt større end almindelige tagsten, hvilket gør den velegnet til anvendelse på store tagflader. Kan lægges på taghældninger helt ned til 15°. Der skal benyttes samme lægteafstand som ved de fleste betontagsten, hvilket gør Nortegl til det perfekte valg i forbindelse med renovering, hvor gamle lægter kan genanvendes.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Monier Nortegl tagteglsten.

Eksempler på Monier Dantegl tagteglsten.

Monier Dantegl tagteglsten

Den klassiske danske tegltagsten som fås i flere udgaver: Gammel Dansk, Økonomi og Håndstrøgne .
Gammel Dansk: Formen og den smukke røde farve er et billede på Danmark. Dantegl er et helt igennem dansk naturprodukt, der bygger på stolte håndværksmæssige traditioner, der går mere end 1.000 år tilbage i tiden. Den perfekte tagløsning til såvel nybyggeri som renovering i traditionel stil.
Dantegl model Økonomi er lidt større end model Gammel Dansk og kan lægges med større lægteafstand.
Håndstrøgne Dantegl tagsten til slotte, herregårde, kirker, byhuse og andre historiske bygningsværker. Hver eneste tegltagsten er unik, fremstillet med hænderne og ved hjælp af ganske få redskaber.

Kilde: Monier.dk

Creaton Sinfonie vingefalstagsten

Vingefalstagstenenes udseende har været populær i mange årtier, især i Danmark og resten af Skandinavien. Creaton Sinfonie – har med sine ca. 10,9 stk/m2 et næsten 30% lavere forbrug af tagsten i forhold til de mindre tagstensmodeller.

Eksempler på Creaton Sinfonie vingefalstagsten.

Ligesom forbilledet Futura® har også Sinfonie® et udpræget falssystem foroven og i siden, dette giver en forskydningsmulighed på ca. 29 mm i lægteafstanden. Denne forskydning giver en stor fleksibilitet når tagstenene skal lægges på huset. Til nye og ældre bygninger er der nu en vingefalstagsten til rådighed, som i ordets bogstaveligste forstand er forrygende – både med hensyn til udseende og økonomi.

Der ydes 50 års garanti på alle Creatons produkter

Kilde: Vmeyer.dk

Eksempler på Creaton Melodie vingefalstagsten.

Tagstenens unikke fals system er udviklet til optimal beskyttelse mod slag-regn og fygesne.

Der ydes 50 års garanti på alle Creatons produkter.

Kilde: Vmeyer.dk

Creaton Melodie vingefalstagsten

Creaton Melodie er udført med samme profil som de gamle danske tagsten, med et æstetisk klassisk udseende. Dertil er der udviklet en moderne teknologi, der gør Melodie utrolig fleksibel, og derfor lettere at arbejde med for håndværkeren.

Creaton Futura Romer falstagsten

Creaton er Tysklands største tagstensproducent, og har mere end 125 års erfaring i branchen. Futura bliver produceret på Creatons værk i Grossengottern, som er verdens største teglværk, med en årlig produktion på 55 mio. enheder.

Creatons meget roste kvalitet sikres ved hjælp af de bedste råstoffer, den super moderne “Hydrocasing”- brændingsmetode i H-kasetter samt ved hjælp af en konstant optimering af produktionsprocesserne.

Der ydes 50 års garanti på alle Creatons produkter.

Kilde: Vmeyer.dk

Eksempler på Creaton Futura Romer falstagsten.

Meyer-Holsen HF14/Vario vinge falstagsten

Meyer-Holsen producerer HF14/Vario tegl tagsten på et af Tysklands mest moderne teglværker, der har eksisteret i mere end 150 år. Produktionen af tagsten samt tilbehør produceres i såkaldte ”H-kassetter”. Det betyder, at der ikke er berøringspunkter, som kan sætte aftryk på hverken tagsten eller tilbehør.

Meyer-Holsen tegl tagstenen er fremstillet af 100% ren skifer-ler. Et materiale, der udover at gøre stenen let og stærk, også sikrer en meget lav fugtoptagelse på kun ca. 3-4 %. Det betyder stor modstandsdygtighed overfor smuds og algebelægninger på taget – deraf mindre vedligeholdelse for at bevare det smukke udtryk.

Eksempler på HF14/Vario vingefalstagsten.

Der ydes 40 års totalgaranti på alle Meyer-Holsens produkter.

Kilde: Vmeyer.dk

Meyer-Holsen​ Ravensberger Light tagteglsten

MEYER HOLSEN producerer Ravensberger Light på et af Tysklands mest moderne teglværker, der har eksisteret i mere end 150 år. Produktionen af tagsten samt tilbehør produceres i såkaldte ”H-kassetter”. Det betyder, at der ikke er berøringspunkter, som kan sætte aftryk på hverken tagsten eller tilbehør.

Der ydes 40 års totalgaranti på alle MEYER HOLSENs produkter.

Kilde: Monier.dk

Eksempler på Ravensberger Light tagteglsten.

Ravensberger Light teglstenen vejer kun 2,2 kg. pr. stk. Det gør den til den letteste falstagsten på markedet – kun ca. 27,5 kg. pr. m2 ved max. lægteafstand. Parcelhuse fra 1950érne og helt op til 70érne er typisk udført med en let tagkonstruktion, her er Ravensberger Light det naturlige valg.

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >