fbpx
Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Tagrensning og tagmaling

Giv dit gamle tag nyt liv med professionel tagrensning og tagmaling.

Tømrerfirmaet A-Z er specialister i Tagrensning og tagmaling med over 25 års erfaring.

Vi anvender en langtidsholdbar metode med godkendt algemidldel og tagcoating, som er godkendt af Miljøstyrelsen ligesom vi er godkendt af Arbejdstilsynet til at kunne rense og male asbest tage.

Brug en fagmand – det betaler sig

Tømrerfirmaet A-Z har mange års erfaring med vurdering af tagets tilstand og risikoen for utætheder, revnedannelser eller brud på taget. Er du i tvivl, om en tagrensning og tagmaling er den rigtige løsning, bør du søge kvalificeret rådgivning.

Vi udfører dybderensning, afskylning, algebekæmpelse, grunding samt to gange sprøjtemaling med ekstra dækkeevne – så ved vi nemlig  at resultatet bliver bedst muligt – Det kalder vi:

“Dansk faglighed – færdigt arbejde”

Før tagrening og tagmalingEfter tagrening og tagmaling

Træk håndtaget frem og tilbage og se før og efter betontaget er blevet renset og malet.

Hvorfor tagrensning og tagmaling?

Som årene går, dannes der alger og mos på taget, og vind og vejr sætter sit præg på både farve og modstandsdygtighed og tagpladerne bliver tyndere og tyndere. Tag derfor skaderne i opløbet og sørg for både rensning og maling af taget før fugt og frost medfører mere alvorlige tagskader.

Et flot tag gør dit hus indbydende at se på, ligesom husets værdi fastholdes eller enddog forøges.

Kundeudtalelse

Renset og malet tag

God og oplysende kommunikation fra Tømrerfirmaet A-Z i forbindelse med udførelse af tilbud. Arbejdet er udført til fuld tilfredshed af venlige og kompetente håndværkere.

Tagrensning og tagmaling af erhvervs- og industribygninger

Tømrerfirmaet A-Z har også stor erfaring med tagrensning og tagmaling af tage på landbrugs- og erhvervsbygninger.

7000 Fredericia

Neutralon – det eneste danskproducerede algemiddel, der er godkendt og lovligt at fjerne alger på tage med

Fri for alger med ren samvittighed

Grønne belægninger med alger og mos er dit tags værste fjende. Neutralon Algemiddel er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Som en ekstra gevinst har Neutralon en antistatisk effekt på solceller.

Neutralon® algefjerner

  • Dansk godkendt produkt
  • Dokumenteret effekt
  • Virker efter få dage
  • Biologisk nedbrydeligt
  • Ingen uønsket påvirkning af grundvandet
  • Misfarver ikke
  • Hæmmer nedbrydning
  • Anvendelig til alle typer af hårde tagoverflader
  • Flot resultat

Professionel tagrensning og tagmaling – sådan gør vi:

1. Før tagrensning
Før rensning og maling af taget undersøges det for defekte tagplader, som kan føre til unødig vandindtrængen. Alle syge og knækkede plader udskiftes efter aftale. Lofter afdækkes med plast for at forhindre skader ved vandindtrængen. Tagrender renses for at undgå tilstoppelse og ophobning af asbestholdigt vand. Der påmonteres bølgeklodser efter forudgående aftale.

2. Tagrensning
Taget bliver renset med miljøgodkendt rensesystem. Alle lodrette samlinger, tagfod og rygninger bliver efter afrensning med rensekasse børstet med stålbørste. Såfremt der opstår skader under behandling af taget, udføres reparationer for vores regning.

3. Efter tagrensning
Taget efterskylles med vand og får sluttelig en behandling med algedræber i 2 % opløsning udlagt med lanse. Husets facader og udhæng vaskes med vand. Vinduer afvaskes med sæbevand og skrabes rene.

4. Tagmaling
Efter aftale afdækkes alle udluftninger, inddækninger samt skotrender inden maling påbegyndes. Alt inden for sprøjtestøvs rækkevidde afdækkes med plast eller presenning. Forankringsgrunder foretages med vandbaseret mikrodisperser påført med air-less sprøjte. Alle plader gennemgås for smårevner som udspartles med speciel overmalbar tagfugemasse og overmales med pensel.

Kanten ved tagfod, skotrender og gavle påføres maling med pensel eller rulle. Ved førstegangsmaling sprøjtes de lodrette samlinger samt hele taget, således at der påføres ca. 130 my på hele fladen. Andengangsmaling 130-150 my påføres, når overfladen er tør.

 

Eksempler på tagrensning og tagmaling
– FØR og EFTER

De viste eksempler viser tydeligt, hvad rensning og maling af et ældre tag kan gøre ved husets udseende. Mange vælger at friske huset op med en helt ny farve, når taget alligevel skal renses og males.

Se film om hvordan tagmaling udføres

nowocoat film om tagmaling

Se dit eget tag og prøv farvemulighederne

Prøv konfiguratoren fra Nowocoat hvor du kan uploade et billede af dit eget hus og se hvordan det tager sig ud efter det er malet. Du kan bruge visualiseringsværktøjet til at finde den farve som du synes bedst om til dit hustag.

Vejledning: Hav et billede klar på din computer i jpg-format af huset du ønsker at se farven på. Klik på knappen og åben vinduet på en skærm som er større end 1260 pixels bred. Følg derefter instruktionerne.

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >