fbpx
Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Efterisolering

Med stadigt stigende varmeregninger du bør du efterisolere hvis du ikke har gjort det! Du sparer penge og får bedre indeklima ved at efterisolere huset.

Tømrerfirmaet A-Z har mere end 25 års erfaring med isolering og vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem og gennemgår din nuværende isolering i huset og giver gode råd om, hvor og hvordan det bedst kan betale sig at efterisolere dit hus.

Fordele ved efterisolering

  • Du sparer på varmeregningen
  • Du får bedre indeklima uden træk og kulde om fødderne
  • Du øger værdien af din bolig når den engang skal sælges
  • Du sparer i skat – Håndværkerfradragets værdi udgør 26% af arbejdslønnen (Læs mere på skat.dk)
  • Du hjælper klimaet med CO2-reducering

Så meget sparer du ved at efterisolere

Et typisk håndværkerfradrag ifm. efterisolering af loft er på 8.500 til 11.000 kr og værdien heraf er ca. 26% svarende til 2-3.000kr. Hertil kommer den årlige besparelse på varmeregningen som afhænger af hvor i landet du bor og hvilken metode som anvendes til opvarmningen.

Her ses eksempler på udførelse af efterisolering på loft.

Vi efterisolerer altid med et ekstra tykt lag isolering og tager højde for, at isoleringen ‘sætter sig’ over tid.

Efterisoler og spar på varmeregningen

Der er mange penge at spare på den årlige varmeregning, når huset er isoleret ordentligt. Når du får efterisoleret slipper mindre af varmen ud af huset og det reducerer varmeudgifterne. Det er en stor fordel økonomisk for dig – men også for miljøet!

Efterisolering giver bedre indeklima

En god efterisolering af boligen sørger for en konstant rumtemperatur og forhindrer, at der kommer træk, der kan opleves meget ubehageligt. Et dårligt isoleret hus kan ofte få fugtgener og det kan i værste fald udvikle sig til skimmelsvamp.

Her ses eksempel på efterisoleret loft.

Her ses eksempler på udførelse af efterisolering på loft.

Efterisolering øger boligens værdi

I dag er der krav om, at et hus som sættes til salg skal energimærkes, og netop derfor er der store fordele i at kunne fremvise dokumentation for, at boligen er velisoleret. Mange huskøbere lægger – med god grund – stor vægt på, at deres nye hus er så energivenligt og billigt at opvarme, som muligt.

Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

hulmursisolering metode

Således udføres hulmursisolering gennem fuge på huset.

Efterisolering af hulmur

Hulmursisolering sørger for, at varmen bliver, hvor den skal – nemlig inde i huset!
Papiruld er kendt for sin evne til at transportere fugt, og det gør den meget velegnet til hulmursisolering.

Papiruld er ifølge Varmeisolerings Foreningen det mest optimale løsfyldsprodukt på det danske marked. Den deklarerede lambdaværdi (isoleringsevne) er fx 10% bedre end mineraluldens. Når man hulmursisolerer med papiruld, beskytter man desuden både mod støj, kulde, varme og brand.

Hulmursisolering via fugen – det er smart!

Hulmursisolering med papiruld er en meget nænsom metode, da man kan indblæse isoleringen gennem fugen mellem murstene. Det gør det let og relativt hurtigt for den enkelte husejer at få løst problemerne med kolde vægge, rum og ikke mindst fødder!

Papirulden kan blæses ind, uanset om det er i en tom hulmur, eller om der er løst granulat, leca eller skum, i husets ydervægge i forvejen.

Papirulden kan blæses ind, uanset om det er i en tom hulmur, eller om der er løst granulat, leca eller skum, i husets ydervægge i forvejen.

Vælger du at investere i en hulmursisolering fra Tømrerfirmaet A-Z, er udgiften tjent hjem i løbet af to til tre år gennem de besparelser, du får på energiregningen. Samtidig er omkostningerne ved en hulmursisolering relativt lave, da de begrænser sig til materialepris og udførelse.

Efterisolering af loft

Loftet er ofte det sted på huset, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Varmetabet ud gennem taget er nemlig ca. 12% større end varmetabet gennem ydervæggene. Derfor er det vigtigt at kontrollere om dit loft/tag er efterisoleret. Taget udgør en stor flade på huset, og varmen søger altid opad. Der sker derfor et stort varmetab fra huset, hvis loftet og taget på dit hus ikke er tilstrækkelig isoleret.

nyt aerodek staaltag

Isoleringen som består af findelt granulat spøjtes ud over loftet og udfylder alle huller og revner og forhindrer kuldebroer.

Ældre huse har stor fordel af efterisolering af loftet

Er dit hus mere end 15 år gammelt, er der stor sandsynlighed for, at huset ikke er optimalt isoleret, og det vil derfor være en god idé at efterisolere. Stigende energipriser øger løbende vigtigheden af ordentlig loftisolering.

Er du i tvivl om loftisoleringen er i orden på dit hus er det altid en rigtig god idé at få isoleringen kontrolleret af en fagmand. Taget udgør en stor flade på huset, mens varmen altid vil søge opad. Derfor sker der et stort varmetab fra huset, hvis loftet og taget på dit hus ikke er tilstrækkelig isoleret.

Efterisolering med mineraluld og papiruld

Hos Tømrerfirmaet A-Z anvender vi både traditionelt mineraluld og papiruld til efterisolering af tag/loft. Vi rådgiver altid om, hvilken form for efterisolering der er optimal i forhold til huset. Isoleringen indblæses med moderne specialudstyr, så den lægger sig tæt i alle hulrum og kuldebroer undgås. Efter noget tid lægger isoleringen sig stabilt samtidig med, at det er nemt at gøre plads til rør og ledninger under isoleringen, da den let kan skubbes til side.

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >