fbpx
Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Nye vinduer og døre

Vi tilbyder A-Z eftersyn hvor vi gennemgår vinduer og døre i din bolig og afgiver et uforpligtigende tilbud.  Hos Tømrerfirmaet A-Z forhandler vi dansk producerede kvalitetsvinduer med den bedste energimærkning

Hos Tømrerfirmaet A-Z er udskiftning af vinduer og døre et af vore specialer.

I takt med at der i de senere år er kommet nye krav til en boligs energivenlighed og varmeforbrug, produceres danske vinduer og døre i dag med en optimal isoleringsgrad.

Når du vælger at udskifte de gamle vinduer og døre i hjemmet, kan du derfor spare en hel del på din varmeregning og samtidigt nyde det forbedrede indeklima i din bolig.

Nye vinduer og døre bør passe til husets arkitektur og udseende

Nye vinduer og døre sparer dig penge

For at opnå de bedste fordele med de nye vinduer og døre, anbefaler vi at vælge vinduer med 3-lags lavenergiglas, da disse har en den bedste isoleringsevne og lever op til Bygningsreglementet og nutidens skrappe krav til energioptimering.

Vi sørger for, at den rette fuge bliver anvendt omkring vinduet eller døren, så de holder helt tæt.
Flere af de vinduer vi tilbyder, har ventilation, så der bliver mulighed for at skabe det bedst tænkelige indeklima.

Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

az tilbud

Fyrer du for fuglene?

Vi ser dine vinduer og døre efter i sømmene

Forskellige typer vinduer og døre

Der er flere forskellige typer af døre og vinduer at vælge imellem, derfor kan man finde netop det udtryk, som passer bedst til husets arkitektur og udtryk.

Hos Tømrerfirmaet A-Z anbefaler vi KPK DØRE OG VINDUER. som producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger.

Træ/alu vinduer og døre

Ønsker du vinduer og døre som holder sig flotte uden vedligeholdelse i mange år er træ/alu det perfekte valg idet den udvendige side er beklædt med aluminium som kan modstå det danske vejr.

Vinduer i træ

Vinduer i træ anbefales til ældre huse, hvor det er vigtigt af bevare den oprindelig stil. KPK’s Træ vinduer er grundbehandlet mod råd og svamp og får en stærk overfladebehandling, så de kan modstå dansk vejr og vind i mange år.

KPK bruger FSC®-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug.

KPK tilbyder vinduer og døre til alle typer huse.

Eksempler på døre og vinduer fra KPK DØRE OG VINDUER.

Referencer på vinduer og døre

Lad os høre hvilke vinduer og døre du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan de tager sig ud i virkeligheden.

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >