fbpx
Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Nyt betontag (cement tag)

Et betontag – også kaldt “cement tag” – er et godt økonomisk alternativ til et nyt tegltag.

Vi har mange års erfaring med lægning af nye betontage. Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem til dig, så vi sammen kan finde det rigtige tag til dit hus.

Hos Tømrerfirmaet A-Z lægger vi vægt på at levere et stykke kvalitetsarbejde, derfor benytter vi kun kvalitetsprodukter når vi skal lægge et nyt betontag og vi anbefaler derfor betontagsten fra Monier.

Beton som tagmateriale

Beton er, ligesom tegl, et stærkt og let håndterligt materiale. En tagsten fremstillet af beton er målfast, holdbar og nem at lægge. Moniers betontagsten kan fås i mange forskellige farver og overflader, så der findes også en betontagsten som passer til dit hus.

Forskellige typer betontage fra Monier.

Betontage anvendes mange steder

Beton er for alvor slået igennem som byggemateriale i 1900-tallet og anvendes overalt. Beton er særdeles modstandsdygtigt over for frost og derfor meget velegnet til tagdækning i Danmark hvilket Moniers 30 års produktgaranti er med til at understrege.

az tilbud

Er taget ved at være træt?

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på nyt tag

Forskellige typer af betontage

Betontage fås med matte og glansfulde overflader. B&C betontage fra Monier har en unik overfladebehandling med en lang levetid og er nogle af de mest benyttede tagsten på danske tage. Forskellige typer betontage har sine fordele.

Monier B&C betontagsten

B&C DOBBELT-S er den traditionelle og populære betontagsten som er mest benyttet på danske tage. Det er en målfast, ensartet og holdbar tagsten, hvor den bølgede form er skræddersyet til dansk byggeri. Betontagstenen er vejrbestandig og vedligeholdelsesfri, og til en konkurrencedygtig pris. Et sikkert valg til både nybyggeri og renovering af et gammelt, nedslidt tag.

B&C POLAR er en mat og ekstra holdbar betontagsten. Betontagstenen er udviklet til vores hårde, nordiske klima og fås i en naturlig antikbrun farve. Den matte og varme overflade passer til almindelige facader og -materialer og er velegnet ved renovering af ældre huse. Stenen har en varmereflekterende overflade.

B&C PROTECTOR er en gennemfarvet betontagsten som har en stærk overflade. Stenens særegne, glansfulde overfladebehandling giver taget et nyt udseende i lang tid med farve, der er meget UV-bestandig. B&C Protector har en smuk dyb farve, der signalerer kvalitet.

B&C DANFLOCK® er unikt ved at det kan lægges uden undertag hvilket sparer tid og penge.

B&C 25 Aerlox er 40% lettere end traditionelle betontagsten med fordel anvendes til renovering af nedslidte tage med andre lette tagmaterialer.

B&C 30 Ergo er en nyudviklet, danskproduceret letvægtstagsten, der med lav vægt gør det lettere at lægge taget for håndværkeren uden at der gås på kompromis med tagstenens kvalitet og holdbarhed.

Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

Referencer på betontage

Lad os høre hvilken type tag du overvejer, så hjælper vi gerne med referencer i nærheden af din bopæl, så du kan se hvordan tagtypen tager sig ud.

Se også:

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >