fbpx

Hvorfor vælge os?

Hos Tømrerfirmaet A-Z lægger vi en ære i det gode håndværk, og vi står 100% inde for det arbejde, som vi udfører.

Vi står til rådighed for dig med en professionel rådgivning, der er baseret på mange års erfaring. Vores erfaring kommer dig til gode, når vi i fællesskab finder den løsning, der bedst passer til din bolig og dine forestillinger.

Tømrerfirmaet A-Z er medlem af de forskellige brancheorganisationer og garantiordninger, hvilket er din garanti for veludført håndværk. Vi er lokalt forankret midt i Danmark på Fyn – mere præcist i Morud lige uden for Odense. Vores håndværkere udfører arbejde over hele Danmark og er overvejende udlærte tømrersvende og vi uddanner ca. 2-3 lærlinge hvert år. Vi kalder det:

“Dansk faglighed – færdigt arbejde”

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk, som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført.

Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene.

Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Det er kun virksomheder, der er medlem af Dansk Håndværk, som er omfattet af Dansk Håndværk Garanti.

Det siger vores kunder

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >