fbpx
dansk faglighed fra morgen til aften
nyt tag ikon

Alt-i-tag

Tømrerfirmaet A-Z har været førende tagspecialister i mange år. Vi tilbyder  gratis eftersyn af dit tag og faglig rådgivning du kan regne med.

Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Tagrenovering og tagreparation
– eller skal taget måske skiftes?

Få rådgivning – måske holder dit gamle tag 20 år mere.

Tømrerfirmaet A-Z har mere end 25 års erfaring med renovering af hustage og med et A-Z tilbud får du et ordentligt og seriøst beslutningsgrundlag. Er du i tvivl om tilstanden på dit tag, og om en tagrenovering er den rigtige løsning, eller om et nyt tag er påkrævet, bør du søge kvalificeret rådgivning.

A-Z guide til tagrenovering

defekt tag ikon

Er dit tag utæt og defekt?

For at taget er stærkt og tæt, må det ikke have revner, utætheder eller brud. Er dette tilfældet bør taget repareres inden evt. algerensning eller maling:

mos på tag

Er dit tag mosbegroet?

Er tagets sten eller plader intakte på overfladen, er en algebehandling en nem, effektivt og skånsom måde at genskabe et flot udseende på taget:

tagrens og tagmaling ikon

Er dit tag forvitret og delvis nedbrudt?

Er overfladen på taget forvitret og farven nedbrudt, er tagrensning og tagmaling nødvendig for at taget kommer til at se flot ud igen:

a-z ikon

Er dit tag nedbrudt?

Er taget helt nedbrudt af vejr og vind og har den underliggende konstruktion taget skade kan et nyt tag være den eneste rigtige løsning:

Tagreparation

Vi er en af Danmarks førende tagspecialister, og vi tilbyder reparation af alle typer af tage. Har du mistanke om, at taget på dit hus har defekter, tilbyder Tømrerfirmaet A-Z gratis og uforpligtende eftersyn af dit tag, så taget kan repareres inden der opstår alvorlige skader på hus og indbo.

reparation af tag
Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

Før fliserensEfter fliserens

Tagrensning og tagmaling

Giv dit gamle tag nyt liv med professionel tagrensning og tagmaling. Tømrerfirmaet A-Z er specialister i Tagrensning og tagmaling med over 25 års erfaring.

Vi anvender en langtidsholdbar metode med godkendt algemiddel og tagcoating og er godkendt af Arbejdstilsynet til at rense og male asbest-tage.

Algebehandling af tag

Vil du have dit tag til at se rent ud igen? Tømrerfirmaet A-Z tilbyder at algerense alle typer af hårde tage med det eneste dansk producerede produkt mod algevækst, som er godkendt af Miljøstyrelsen.

Før fliserensEfter fliserens

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

az tilbud

Er taget ved at være træt?

Vi ser dit tag efter i sømmene – gratis

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >