fbpx
Dansk faglighed fra inderst til yderst
tømrerarbejde og renovering af hus ikon

Alt-i-hus

Tømrerfirmaet A-Z har stor erfaring med alle typer af tømrerarbejde og renoveringsopgaver som fx udskiftning af vinduer og døre eller efterisolering.

Vi står 100% inde for vores arbejde! Se hvorfor

Renovering af hus og tømreropgaver – inde og ude

Hos Tømrerfirmaet A-Z udfører vi en bred vifte af tømrer- og renoveringsopgaver, hvor mange års erfaring og dygtige medarbejdere skaber resultater.

Vores fagfolk er uddannede til at varetage alt fra større renoveringsprojekter til det mindste finisharbejde – altid med øje for både moderne og traditionelle byggeteknikker. Vi står 100% inde for det vi laver, hvilket har kendetegnet os gennem mange år. Det sikrer, at arbejdet på din bolig udføres korrekt og med flot slutresultat til aftalt tid og pris.

Vores ekspertise rækker lige fra udskiftning af vinduer og døre, efterisolering og fornyelse af både det indre og ydre af dit hjem.

Nye vinduer og døre skal passe til husets arkitektur

Tilbygning / ombygning

Ved tilbygninger og ombygninger fokuserer Tømrerfirmaet A-Z på optimal udnyttelse af lysindfald, plads og kvaliteter. Vi yder professionel rådgivning, som sikrer at hver kvadratmeter af dit hjem udnyttes bedst muligt, samtidig med at rummenes funktionalitet og æstetik er i top. Vores erfaring og ekspertise er din garanti for at projektet realiseres med præcision.

Vinduer og døre

Hos Tømrerfirmaet A-Z er udskiftning af vinduer og døre et af vore specialer. Vi benytter danske døre og vinduer, når vi udskifter gammelt med nyt. Danskproducerede vinduer og døre er både æstetiske, funktionelle og robust dansk håndværk – dermed det oplagte valg.

Montering af nye vinduer og døre
Dansk Håndvaerk garanti

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Dansk Håndværk Garanti dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien er gratis for forbrugere, og er en ekstra sikkerhed. Læs mere >

efterisolering af loft indblæsning af isolering

Efterisolering

Forskellige hustyper kan efterisoleres på forskellig vis. Vi tilbyder gratis rådgivning, hvor vi kommer hjem og gennemgår din nuværende isolering i huset og giver gode råd om, hvor det bedst vil kunne betale sig at efterisolere.

Rensning af fliser og imprægnering

Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen. Vi renser fliserne mekanisk derefter algebehandling med vores professionelle udstyr. Derefter nanoimprægnerer vi overfladen på belægningen. Det sikrer, at fliserne er modstandsdygtige over for alger, flisepest og andet skidt. Samtidig sikrer det, at fliserne holder længere, da imprægneringen binder og beskytter stenen. Slutvis leverer vi fugesand, som spredes ud fejes ned i fugerne.

Pris fra kr. 80 pr. m2 inkl. moms*
*Prisen er gældende for over 80 m2.

Før fliserensEfter fliserens

Vores tilgang er så let som abc

Vi vurderer projektets omfang
– A-Z tilbud er uforpligtende

Vi rådgiver og
giver uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde som aftalt
– og rydder op efter os

az tilbud

Fyrer du for fuglene?

Vi ser dine vinduer og døre efter i sømmene

Tømrerfirmaet A-Z har ELITE smiley hos Anmeld Håndværker

4.7

Se mere end 350 anmeldelser siden 2016

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >