fbpx

Tagreparation hos Egehøj Champignon

Vi reddede et utæt tag, som andre havde opgivet

Ejeren af Egehøj Champignon efterspurgte vores ekspertviden indenfor tagreparationer, da taget på hans produktionsbygninger var utæt. Han stod i en desperat situation, da flere andre fagfolk var sprunget fra.

egehoj champignon entreprise

Egehøj Champignons tag under renovering.

Inddækningsbånd erstattede 200 spande med vand
Som stolte håndværkere er det aldrig en mulighed for os at sige, at noget ikke kan lade sig gøre, medmindre vi er 100% sikre på, at det er sådan, det forholder sig. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle tage opgaven op, da ejer af Egehøj Champignon, Kent Stenvang, kontaktede os.

For at dyrke champignon kræves et miljø, som er meget fugtigt og mørkt, og trods produktionslokalerne løbende er blevet istandsat, havde ejer Kent Stenvang døjet med, at det i nogle sammenbygninger regnede ind. Og vi taler altså ikke om et par dråber hist og her: I en 100 meter lang gang i en sammenbygning, havde Kent været nødt til at opstille op mod 200 spande for at opsamle vandet. Indtil Tømrerfirmaet A-Zs kompetencer kom i spil, havde det nemlig ikke været muligt at finde nogen, som kunne løse problemet. 

Derfor satte vi medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen, på sagen. Han konstaterede hurtigt, at vandet kom ind gennem tagets samlinger. Kent Stenvang gav os klar besked: Det må koste, hvad det koste vil – bare det bliver repareret.

Men trods det så voldsomt ud, viste det sig heldigvis hurtigt, at et nyt tag faktisk slet ikke var nødvendigt.

Vi sparede Egehøj Champignon for 800.000 kr.
Vores professionelle intuition og erfaring fra mere end 30 år i branchen fortalte os nemlig, at tingene oftest ser værre ud, end de er. Derfor var det værd at prøve at klare opgaven med inddækningsbånd for at kunne lokalisere, hvor taget egentlig var utæt.  

Og det har løst problemet. Over 100 meter inddækningsbånd har gjort, at taget nu er tæt, og det holder – også mange år frem i tiden. Havde vi skiftet taget, var projektet nemt løbet op i omegnen af en million kroner. I stedet løb entreprisen kun op i omkring 200.000 kroner til stor glæde og lettelse for Kent, som både personligt og økonomisk kunne ånde lettet op.

Kent var endda så tilfreds med rådgivningen, at han videregav samarbejdet med Tømrerfirmaet A-Z til de nye ejere, da han senere solgte bygningerne. Det er den slags, der gør, at arbejdet går op i en højere enhed for os.

Den dyreste løsning er ikke nødvendigvis den rigtige
Vores mantra hos Tømrerfirmaet A-Z er: Vi vil gerne sælge noget til vores kunder – men kun, hvis behovet er der.

Vi går aldrig på kompromis, men vi sælger heller aldrig noget, der ikke er behov for. Det hele stritter på mig, hvis jeg skal stå at sige, at taget er helt færdigt, når det kan holde mange år endnu, hvis vi reparerer på det. Så hellere gemme pengene, og spare miljøet, siger medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen.

Det er førsteprioritet for os, at du kan have tillid til vores ekspertise, når du tager os med på råd, og vi kan altid stå inde for, at vi er kompromisløse i vores rådgivning. Den rigtige løsning er ikke altid den dyreste, og det er vores arbejde hos Egehøj Champignon et prima eksempel på. Vi sætter en ære i det gode håndværk, og vi står 100 % inden for det arbejde, vi udfører.

Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er lokalt forankret på Fyn, men vores håndværkere udfører arbejde over hele Danmark, og du er altid velkommen til at kontakte Peter og Jesper.

Peter Christiansen

Salg | Medejer

Tlf. 2080 2940
peter@tomrerfirmaetaz.dk

Jesper Lind Hansen

Jesper Lind Hansen

Tømrermester | Medejer

Tlf. 5119 6222
jesper@tomrerfirmaetaz.dk

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >