fbpx

Totalentreprise hos Meneta

Tillid og forståelse var nøgleordene

Som hovedentreprenør hjalp vi hos Tømrerfirmaet A-Z Meneta i mål med en træt kontorbygning. Sidenhen tog projektet fart. I dag er totalentreprisen oppe på 2,5 millioner kroner, og har givet Meneta et løft fra A-Z. 

Meneta entreprise stillads

Stor erfaring og solidt overblik har genoplivet Menetas erhvervslokaler

Jesper Bo Hansen fra Meneta kontaktede os efter anbefaling fra nogle bekendte, da han stod med en gammel og noget træt kontorbygning, som ikke modsvarede udseendet hos resten af firmaets bygninger. Bygningen er en del af Menetas produktionslinjer, og derfor var det altafgørende, at projekthåndteringen kunne gennemføres uden mærkbare forstyrrelser i produktionen.

Samtidig efterspurgte Meneta en hovedentreprenør med stor erfaring og solidt overblik, som kunne drive det store projekt fra start til slut. Medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen, gennemgik projektet med Jesper Bo Hansen. Peter har mere end 30-års erfaring i at løse opgaver for offentlige og private virksomheder, og er med til at sørge for, at vi hver dag sikrer en professionel håndtering og førsteklasses leverance inden for entrepriser og rådgivning.

Og det var heldigvis noget, Jesper Bo Hansen kunne mærke. Han fik hurtigt tillid og tryghed til vores ekspertise, og udviste gennem hele projektet tillid til, at vi kom i mål.  

Menetas kontorbygning får et ansigtsløft
Meneta havde i første omgang brug for at give kontorbygningen et ansigtsløft. Det løste vi på bedste vis med at sandblæse og oppudse facaderne og reparere tagets stålkonstruktion, som var i dårlig stand. Efterhånden som projektet skred frem, kunne Jesper Bo Hansen se, at vi hos Tømrerfirmaet A-Z havde kompetencerne og erfaringen til at fortsætte projektet. Derfor inddrog de også den sideliggende bygning i projektet, der ligeledes var i dårlig forfatning.

Alt i alt har vi hos Tømrerfirmaet A-Z renoveret facader, tagkonstruktioner, inddækninger og tagbelægning – men vigtigst af alt har vi bragt de triste facader til live igen, og fabrikken har fået smukke omgivelser til at udføre sit arbejde. 

Meneta entreprise stillads

Menetas kontorbygning under nedrivning.

Tillid gjorde forskellen
En vigtig prioritering for Menetas valg af leverandør var tillid og forståelse. Derfor så vi med det samme et match i samarbejdet. For netop de parametre er grundstenene i Tømrerfirmaet A-Z. Vi SKAL forstå og rådgive vores kunder, så vi kan sikre en professionel leverance i alle entrepriser og projekter, og så vi kan se hinanden i øjnene.

I sidste ende skal vi i vores tilbud til dem kunne udpensle, hvad det egentlig er, de køber. De skal ikke gætte sig til noget, siger medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen.

Og han fortsætter:

Qua vores gode samarbejde med Jesper fra Meneta, har han en forventning om, at vi løser problemet, uanset, hvad det er. Han stoler på os. Det stiller også større krav til tømrersvendene. Når man bliver ansat her hos Tømrerfirmaet A-Z, er det ikke en normal ansættelse. Du skal kunne levere på alle parametre – og det gør vi.

Vi har hovedet og hjertet med
Med tillid og forståelse følger også evnen til at være ærlig. Intet bliver skjult for kunden. Vi kan aldrig undgå at støde på problemer af den ene og anden slags, men vi kan sikre, at håndteringen altid foregår i respekt og dialog med kunden.

Det er en del af gamet, når man renoverer på noget, der er så gammelt, at man støder på udfordringer. Alt det, der er blevet lavet igennem tiderne, er blevet lavet på forskellige måder. Her er det vores opgave at få styr på det, så det virker, og så det kan virke fremover. Det vigtige er, at vi ikke bare buldrer på og blindt følger planen. Det har alle mine tømrersvende stor forståelse for. Vi skal altid have hovedet og hjertet med.

Og han fortsætter:

Det er ingen skam at sige ”det ved jeg faktisk ikke – men jeg kan undersøge det”. Her kan vores kunder mærke, at vi tør være ærlige. Det sætter vi en stor ære i.

Meneta entreprise stillads

Menetas kontorbygning Før og Efter renoveringen.

Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er lokalt forankret på Fyn, men vores håndværkere udfører arbejde over hele Danmark, og du er altid velkommen til at kontakte Peter og Jesper.

Peter Christiansen

Salg | Medejer

Tlf. 2080 2940
peter@tomrerfirmaetaz.dk

Jesper Lind Hansen

Jesper Lind Hansen

Tømrermester | Medejer

Tlf. 5119 6222
jesper@tomrerfirmaetaz.dk

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >