fbpx

Udbedring af forsikringsskade hos Uretek

Med tid og tillid som vigtigste faktorer

Da Uretek i Nørre Aaby fik en brandskade i deres erhvervslokaler, varetog vi forsikringssagen som hovedentreprenør. Forsikringspengene blev brugt delvist til reparation, og delvist til en helt ny tilbygning, som har givet virksomheden nyt liv.

Uretek entreprise

Brandskade førte til ny, moderne førstesal
Hos Uretek havde en brandskade ført til, at der skulle repareres både gulve, toiletter og lokaler på erhvervsejendommen i Nørre Aaby. Uretek havde efter aftale med forsikringsselskab besluttet, at fabrikshallen ikke skulle repareres fuldstændig op. I stedet skulle forsikringspengene bruges til at lave en tilbygning, der kunne give nye og bedre arbejdslokaler og sikre godt arbejdsmiljø i produktionen.

Hos Tømrerfirmaet A-Z har vi mange års erfaring med at varetage forsikringssager, og har opbygget et godt og stabilt samarbejde med taksatorfirmaet, som ved, at vi som partnere kan løse opgaven sikkert og professionelt.

Uretek har over 30 års international erfaring og samarbejder med firmaer i mere end 70 lande. For dem er det alfa omega, at produktionen ikke går i stå, og at kontorfaciliteterne hurtigst muligt kan komme tilbage på fuldt blus. Det kræver en fagmand med stor erfaring og solidt overblik, som kan varetage totalentreprisen og sørge for professionel håndtering hele vejen igennem.

Medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen, siger:

Som partner i forsikringssager kan du være helt sikker på, at vores førsteprioritet er at komme i mål med projekterne hurtigt, og at genopføre bygningerne 1:1, som de stod, før skaden opstod. Vi skal sørge for, at der aldrig er stilstand i projektet

Fik hurtigt og sikkert udbedret skaderne
Derfor er det en selvfølge, at vi har haft to dygtige tømrersvende til at varetage projektet fuldtid. Vi og vores dygtige underentreprenører fik således hurtigt og sikkert udbedret skaderne, og kom samtidig i mål med en splinterny og moderne førstesal oven på Ureteks nuværende kontor.

Resultatet i dag taler for sig selv: 

Vi har en meget glad og taknemmelig kunde, som trods forsikringssagen er afsluttet, har udvist stor tillid og udvidet projektet med nye opgaver til os, så vi også fremadrettet varetager entreprisen derude. Det er vi meget glade for og stolte af, og vi ser frem til samarbejdet, siger medejer af Tømrerfirmaet A-Z, Peter Christiansen.

Vi stiller store krav til vores underentreprenører
I Tømrerfirmaet A-Z har vi brugt årevis på at forfine vores eget håndværk, mens vi samtidig har skabt gode og tillidsfulde relationer til en skov af dygtige underentreprenører, vi kan stå 100 % inde for.

Det er et bærende element i Tømrerfirmaet A-Z, at vi som hovedentreprenører aldrig samarbejder med nogen, vi ikke har fuld tillid til. For vores kunder betyder det, at alle, der arbejder på sagen, hver især er de bedste på sit felt, siger Peter Christiansen.

Tømrerfirmaet A-Z er medlem af forskellige brancheorganisationer og garantiordninger, og har mere end 30 svende i teamet, som alle udfører dansk håndværk til perfektion.

Har du en byggesag, der mangler professionelle øjne? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er lokalt forankret på Fyn, men vores håndværkere udfører arbejde over hele Danmark, og du er altid velkommen til at kontakte Peter og Jesper.

Peter Christiansen

Salg | Medejer

Tlf. 2080 2940
peter@tomrerfirmaetaz.dk

Jesper Lind Hansen

Jesper Lind Hansen

Tømrermester | Medejer

Tlf. 5119 6222
jesper@tomrerfirmaetaz.dk

Vi søger tømrere - Læs mere og ansøg her >